Business Internaţional

Un fond de investiţii din SUA pariază 280 de milioane de dolari pe un tânăr de 34 de ani

Un fond de investiţii din SUA pariază 280 de milioane...

Autor: Alex Ciutacu

30.07.2017, 11:03 1175

Fondul de investiţii Och-Ziff Capital Management Group, din Statele Unite, se bazează pe Jimmy Levin, un tânăr de 34 de ani, dându-i pe mână acestuia un fond de 280 de milioane de dolari, potrivit Bloomberg.

Och-Ziff Capital Management Group a pierdut o treime din bunuri în cadrul unui scandal legat de mită. Controversa a speriat mulţi clienţi, ceea ce pune presiune pe tânărul Jimmy Levin.

Dan Och, fondatorul şi directorul executiv al fondului, a surprins mulţi oameni de pe Wall Street în momentul în care l-a promovat pe Levin în funcţia de co-director şi i-a oferit un pachet de investiţie de 280 de milioane, pariind, în acelaşi timp, 30 de milioane de dolari din fondurile personale.

„Este un pariu pe care şi-l asumă, la fel ca orice altă investiţie a lui. Lui Dan probabil îi place foarte mult raportul de risc-recompensă pe care şi-l asumă”, spune Adam Kahn, managing partner la Odyssey Search Partners.

Dan Och a refuzat să comenteze. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO