Ungaria calcă pe urmele Argentinei în "coşmarul" pensiilor private

  • Ungaria calcă pe urmele Argentinei în
Comentarii (2):
Idle - 26 noiembrie 2010, 09:17

Foarte bine fac ungurii. Banii din sistemele private sunt ai celor care cotizează, deci aceștia au tot dreptul să retragă acei bani, ori să-i lase. După ce au fost obligați (cași noi dealtfel) să cotizeze și la privați acum se întoarce foaia. Degeaba se agită fondurile private de pensii, nu sunt banii lor sunt ai oamenilor. Asta trebuie să priceapă toată lumea.
http://r-evolutia.*.com/

dan - 25 noiembrie 2010, 18:26

Si romanii sa-si mute urgent pensia privata ii la stat! nimic nu-i mai sigur ca statul(nu dispare nicicand). Altfel vor ramane ,dupa vreo 30 ani(chiar mai curand), cu buzele umflate ,fluierand a paguba,si cu pensia publica f .f. mica ,deoarece contributia s-a dus in mare parte la pp2, --care i-al de unde nu-i!

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide