Business Internaţional

Vicepreşedintele american, Mike Pence: Trump a avut o întrevedere "productivă" cu premierul Indiei. Relaţia SUA-India are "importanţă strategică"

Vicepreşedintele american, Mike Pence: Trump a avut o...

Autor: Mihai Draghici

27.06.2017, 21:43 59

Întrevederea preşedintelui Donald Trump cu premierul indian Narendra Modi a fost "istorică" şi "productivă", a afirmat Mike Pence la reuniunea Consiliului de afaceri SUA-India.

La o zi după ce Donald Trump s-a întâlnit cu Narendra Modi la Washington, Mike Pence a subliniat că India trebuie să continue reformele economice pentru a asigura reciprocitatea în relaţia comercială bilaterală.

Mike Pence a evidenţiat intensificarea cooperării cu India în domeniul securităţii, atât în combaterea terorismului, cât şi pentru garantarea transporturilor în scop comercial, referire la preocupările comune privind pretenţiile teritoriale ale Chinei.

"Preşedintele Donald Trump consideră că relaţia Statelor Unite cu India este una dintre cele mai importante relaţii strategice din secolul 21", a subliniat Mike Pence.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO