Business Internaţional

Wikileaks despre contul de Twitter al CIA: "Abia aşteptăm să distribuim informaţii secretizate despre voi"

Wikileaks despre contul de Twitter al CIA: "Abia...
08.06.2014, 15:33 6795
Agenţia americană de informaţii CIA a anunţat vineri lansarea contului oficial de Twitter, prima postare fiind primită în general cu entuziasm de utilizatorii reţelei de socializare, însă o replica postată de pe contul oficial al Wikileaks a fost la fel de distribuită, scrie Business Insider.
 
CIA şi-a lansat contul de Twitter cu mesajul "Nu putem nici confirma, nici infirma că acesta este primul nostru tweet", apreciat de peste 150.000 de ultilizatori şi redistribuit de alţi 260.000. Entuziasmul a fost salutat de  contul CIA cu mesajul "Mulţumim pentru urările de bun venit. Aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim informaţii descretizate cu voi".
 
Contul de Twitter al Wikileaks, despre care cei mai mulţi fani cred că este administrat de fondatorul exilat Julian Assange a postat următoarea replică: "@CIA Aşteptăm cu nerăbdare să împărtăşim informaţii SECRETIZATE despre voi".
 
WikiLeaks este o organizaţie nonprofit devenită celebră la nivel mondial din 2006, după ce a publicat documente care nu erau destinate publicului, provenite din scurgeri de informaţii, în general din surse anonime. La un an de la înfiinţarea sa în decembrie 2006, WikiLeaks susţinea că baza sa de date conţinea peste 1,2 milioane de documente.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO