Business Travel

Agenţia de turism Eturia vrea să deschidă un birou de vânzări la Londra. „Vrem să ne extindem la nivel global“

Sorin Stoica, coproprietar al Eturia: Unul dintre pariurile mele de anul viitor este Africa, unde vindem foarte bine destinaţii precum Tanzania sau Kenya.

Sorin Stoica, coproprietar al Eturia: Unul dintre pariurile mele de anul viitor este Africa, unde vindem foarte bine destinaţii precum Tanzania sau Kenya.

Autor: Mădălina Panaete

02.03.2018, 00:08 804

Compania de turism a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 11 milioane de euro, plus 35% faţă de 2017.

Eturia, agenţie de tu­rism spe­cializată în va­canţe în des­tinaţii exotice, intenţio­nea­ză să des­chidă în acest an un birou în Lon­dra, ca parte a stra­tegiei com­paniei de a se extinde la nivel global. „Ne dorim să creştem, să ne extindem la nivel global, nu doar în România. Eu aşa văd în viitor Eturia, o companie globală. (...) În turism lumea este mică. Atunci când devii cunoscut pe plan local, practic devii cu­nos­cut peste tot în rândul furnizorilor de servicii. Vrem să ne consolidăm activitatea pe plan local şi apoi ne extindem cu siguranţă în străi­nă­tate. Chiar anul acesta vrem să deschidem primul birou în Lon­dra”, a spus într-un interviu acor­dat ZF Sorin Stoica, copro­prie­tar Eturia, companie în­fiin­ţată în urmă cu circa 11 ani. Anul tre­cut, compania de turism a avut afaceri în creş­tere cu circa 35% faţă de anul precedent, până la circa 11 mil. euro, conform calculelor ZF.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO