Business Travel

Agenţia de turism Paralela 45 estimează afaceri de peste 50 de mil. de euro pentru anul 2017, plus 22%

Agenţia de turism Paralela 45 estimează afaceri de...

Autor: Simona Tatu

20.09.2017, 14:15 172

Agenţia de turism Paralela 45, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, estimează că va ajunge la afaceri de peste 50 de mil. euro în anul 2017, în creştere cu 22% faţă de anul anterior. Tour-operatorul a înregistrat creşteri de 18% la vânzările pachetelor turistice către Dubai şi emiratele vecine Ajman, Fujairah, Ras al Khaimah pentru perioada octombrie 2017-martie 2018, faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

“Oferta Paralela 45 cuprinde cazare la trei, patru şi cinci stele, cele mai multe din hotelurile de cinci stele fiind de lanţ, situate pe plajă, care oferă, ca tip de masă, de la mic dejun până la all inclusive, la tarife care încep de la 490 de euro/persoană, cu taxe incluse. Dubaiul este locul preferat pentru trecerea dintre ani al multor români, festivalul de shopping din luna ianuarie este, de asemenea, o atracţie”, a spus Ondina Dobriban, directorul general al Paralela 45.

Plecările directe către aceste destinaţii sunt disponibile din Bucureşti şi Cluj-Napoca.

De asemenea, tot pentru perioada următoare, noiembrie-decemrbie,  agenţia de turism are pachete către Maldive începând de la 2.068 de euro de persoană pentru un sejur de zece zile, dar şi sejururi de o săptămână către Insula Sal din Arhipelagul Capului Verde începând de la 1.169 euro de persoană. Până în această lună, s-au făcut rezervări atât pentru anul 2017, cât şi pentru 2018.

În ceea ce priveşte turismul de pe litoralul românesc, compania a înregistrat creşteri de până la 15% la vânzările de vacanţe pe litoralul Mării Negre. Anul acesta, vacanţele la hotelurile de patru şi trei stele din staţiunile Eforie Nord şi Neptun, cu un buget mediu de 1.500 lei de persoană, au fost preferate de majoritatea turiştilor.

Agenţia de turism Paralela 45 a finalizat cu afaceri de 44 milioane de euro anul trecut, în creştere cu 6% faţă de anul anterior. Compania are în prezent 40 de agenţii directe şi în franciză răspândite în toată ţara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO