Alin Burcea, Paralela 45: Clienţii din Cluj, Timişoara şi Iaşi generează 40% din businessul pe chartere

12 sep 2017 Autor: Mirabela Tiron

Agenţia de turism Paralela 45, una din cele mai mari de pe piaţa locală, şi-a crescut afacerile cu 19% în primele opt luni ale anului faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor agenţiei.

"Pană la final de an estimez că Paralela 45 va atinge un rulaj de 50 de milioane de lei, faţă de un rulaj 44 milioane de lei.  Anul acesta au mers bine vanzările de vacanţe pe chartere, dacă mai aveam 2.000 de locuri în plus pe Turcia le vindeam. Acum ultimele zboruri charter sunt în octombrie spre Turcia şi Tenerife (Spania), pentru care există cerere", a spus Alin Burcea, care a fondat în 1990 afacerea Paralela 45 Turism. Un sejur de o săptămană în septembrie  în Antalya (Turcia), cu zbor inclus pe avion charter şi cazare la un hotel de cinci stele începe de la 1.200 de euro de persoană, potrivit datelor de pe site-ul agenţiei Paralela 45.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.09.2017

 
Cuvinte cheie:
timisoara
, business
, clienti
, cluj
, iasi
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide