Business Travel

Bega Turism, cea mai mare companie hotelieră din judeţul Timiş, afaceri de 47 mil. lei în 2017, în creştere cu 21%

Marius Cristescu controlează Bega Turism alături de fratele său Emil

Marius Cristescu controlează Bega Turism alături de fratele său Emil

Autor: Mirabela Tiron

19.06.2018, 00:05 504

Compania Bega Turism, cea mai mare firmă de turism din judeţul Timiş, ce administrează trei unităţi hoteliere în această zonă, controlată de Marius şi Emil Cristescu, a finalizat anul trecut cu o cifră de afaceri de 47 de mi­lioane de lei, faţă de afaceri de 38 de milioane de lei anul anterior, arată datele publice de la Ministerul de Finanţe. Lanţul hotelier şi-a crescut şi profitul net la 16,8 milioane de lei anul trecut, faţă de 9,2 milioane de lei anul anterior, arată ace­eaşi sursă. Compania avea 160 de angajaţi anul trecut, număr similar cu cel din 2016. Cifra de afaceri raportată pozi­ţio­nează Bega Turism ca cel mai mare operator de hoteluri din judeţul Timiş, unde mai activează circa 110 companii hoteliere.

Bega Turism include ho­telul Timişoara, cu 209  ca­mere, un hotel în Sânnicolau Mare, cu o capacitate de 45 de ca­mere şi hostelul de două stele Nord din Timi­şoara cu 39 de camere. În cele trei unităţi ajung grupuri de turişti indieni, cehi, slovaci sau sârbi. Anul trecut, hotelurile au operat la un grad mediu de peste 80%, potrivit ultimelor date disponibile.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO