Business Travel

Cât sunt dispuşi românii să scoată din buzunar pentru a petrece Revelionul într-o destinaţie exotică precum Zanzibar, Vietnam, Cuba sau insulele Seychelles

Cât sunt dispuşi românii să scoată din buzunar...
27.11.2016, 09:00 2341

Agenţiile de turism au vândut peste jumătate din vacanţele în străinătate contractate pentru Revelion, tariful mediu pentru un sejur de o săptămână într-o destinaţie îndepărtată precum Vietnam, Cuba sau Indonezia fiind de 2500 de euro, potrivit datelor din piaţă.

S-au vândut  însă şi vacanţe de lux, cu cazare la cinci stele şi transferuri private, pentru care unele cupluri au scos din buzunar aproape cât pentru o garsonieră în Capitală.
 
„Un cuplu a plătit 23.000 de euro pentru o vacanţă în Seychelles, la hotelul de lux Four Season, pentru şase nopţi de cazare în perioada 27 decembrie-4 ianuarie, cu transferuri private asigurate“, potrivit oficialilor agenţiei de turism Aerotravel.
Şi agenţia de turism J'Info Tours a vândut cel mai scump pachet pentru Revelion tot pentru insulele exotice din Oceanul Indian, aflate la nord de  Madagascar.
 
„Cel mai scump pachet pe care l-am vândut pentru Revelion a fost o vacanţă de zece zile în insulele Seychelles. Un cuplu a plătit 12.000 de euro pentru această vacanţă, cu cazare la un hotel de cinci stele, cu demipensiune“, a spus Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J'Info Tours.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO