Business Travel

Ce rute noi a pus Wizz Air pe harta zborurilor în 2017?

Ce rute noi a pus  Wizz Air pe harta zborurilor în 2017?

Autor: Mirabela Tiron

20.10.2016, 14:17 4313

Liderul pieţei de transport aerian, low-costul Wizz Air, care are 29 de rute noi pentru 2016 a pus pe harta zborurilor alte trei rute noi pentru anul viitor.

Din martie anul viitor avioanele companiei Wizz Air vor decola din Craiova spre Paris şi Veneţia iar din Bucureşti va mai pleca un avion spre Lamezia Therme, în sudul Italiei. Low-costul şi-a consolidat în acest an poziţia pe piaţă prin deschiderea de rute noi din Bucureşti, Sibiu, Cluj Napoca, Iaşi, Suceava. Pe rute externe, Wizz Air a legat în acest an România de Lisabona (Portugalia), Tel Aviv (Israel), Larnaca (Cipru) şi alte destinaţii din Europa.

Compania aeriană a mizat nu doar pe destinaţii noi în străinătate, dar şi pe cele interne. Wizz Air a acoperit ruta Bucureşti-Cluj Napoca din iulie anul acesta  

Jozsef Varadi, CEO-ul Wizz Air, declara pentru ZF că transportatorul continuă expansiunea în România prin noi curse şi că estimează 6 milioane de pasageri anul acesta, faţă de 4,5 milioane de pasageri pe rutele din România anul trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO