Business Travel

Copos a finalizat renovarea hotelului Bradul din Poiana Braşov, o investiţie de 1,5 milioane de euro

Grupul ANA Hotels controlează hoteluri în Poiana Braşov, la mare în Eforie Nord şi în Capitală. La Bucureşti deţine hotelul de cinci stele Athénée Palace Hilton şi cel de patru stele Crowne Plaza.

Grupul ANA Hotels controlează hoteluri în Poiana Braşov, la mare în Eforie Nord şi în Capitală. La Bucureşti deţine hotelul de cinci stele Athénée Palace Hilton şi cel de patru stele Crowne Plaza.

Autor: Mirabela Tiron

20.06.2017, 00:05 1108
Omul de afaceri George Copos, proprietarul ANA Hotels, a finalizat renovarea hotelului Bradul din Poiana Braşov, investiţia iniţială fiind estimată la 1,5 mil. euro.
 
Lucrările de moder­nizare la uni­tatea de 59 de camere au început la ju­mă­tatea lunii martie anul acesta. In­vestiţia a vizat modernizarea com­pletă a camerelor, a băilor şi a spaţiilor publice ale hotelului, după cum declara pentru ZF în martie Christine Schil­lings, di­rector ge­neral al ANA Hotels. Hotelul va fi redeschis pe 30 iunie ca aripă a complexului Sportul.
 
În Poiana Braşov, familia Copos mai con-trolează hotelul Sport (patru stele), care a fost renovat cu 10 mil. euro în urmă cu câţiva ani, şi hotelul Poiana. Anul trecut, hotelurile din Poiana Bra­şov au înregistrat o creştere cu 9% a ve­ni­turilor comparativ cu anul precedent. Poiana Braşov este una dintre cele mai căutate staţiuni montane pe perioada iernii, do­meniul schiabil se întinde pe 45 de hectare şi are 26 de kilometri de pârtii. Grupul ANA Hotels mai contro­lează hoteluri şi la mare (Europa în Eforie Nord), iar în Capitală deţine ho­telul de cinci stele Athénée Palace Hil­ton şi cel de patru stele Crowne Plaza. Compania a finalizat anul trecut cu afa­ceri de 31,5 mil. euro, în creştere cu 9,6% faţă de 2015, fiind cea mai mare companie din domeniul hotelier după cifra de afaceri. După vânzarea fabricii de motoare electrice ANA Imep de la Piteşti către japonezii de la Nidec, familia Copos anunţa că are în plan investiţii de 30 mil. euro pentru urmă­torii trei-patru ani în modernizarea hotelu­rilor din Capitală şi a unităţilor de la munte şi de la mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO