Business Travel

Cursă charter spre Palma de Mallorca, introdusă pe Aeroportul din Timişoara pentru perioada estivală

Cursă charter spre Palma de Mallorca, introdusă pe...

Autor: Adriana Mit

14.04.2017, 14:40 1719

Potrivit unui comunicat de presă transmis, vineri, de Aeroportul Internaţional Timişoara, primele curse aeriene spre destinaţiile de vacanţă vor decola în 26 mai. Aceste rute vor fi disponibile până în 2 octombrie, odată cu încheierea sezonului estival.

Reprezentanţii aeroportului timişorean anunţă că a fost introdusă, ca noutate, destinaţia Palma de Mallorca, din Spania.

“Până în prezent, alături de Palma de Mallorca, au fost confirmate de către companiile aeriene şi cursele charter spre Antalya (Turcia) şi spre insulele greceşti (Creta, Santorini şi Zakynthos). Alături de aceste curse charter spre destinaţii de vacanţă, agenţiile de turism oferă servicii turistice pe curse aeriene regulate şi pentru Costa Blanca (prin cursele regulate spre Valencia) şi Costa Brava (prin cursele regulate spre Barcelona)”, se arată în comunicatul Aeroportului Internaţional Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO