Business Travel

Grupul de turism Galtour – Dunărea din Galaţi a ajuns la afaceri de 3 milioane de euro

Grupul de turism Galtour – Dunărea din Galaţi a ajuns...

Autor: Mădălina Panaete

08.01.2018, 00:05 376

Grupul Galtour – Dunărea din Galaţi, cu activităţi în sectorul agenţiilor de turism, al hotelurilor şi restaurantelor şi viticulturii, a terminat anul trecut cu o cifră de afaceri de circa 3 mil. euro, în creştere cu 2,5% faţă de anul precedent. 

„Anul 2017 a fost unul relativ stabil, cu o crestere per total modestă de aproximativ 2.5% comparativ cu anul anterior dar cu fluctuaţii mai mari în funcţie de operaţiuni. A crescut acti­vitatea agenţiei de turim cu circa 10% ,activitatea de alimentaţie pu­blică cu aproximativ 16%, iar activitatea în viticultură cu 28-30%. A scăzut însă acti­vitatea hotelieră cu aproximativ 4%“, a spus Traian Sandu, CEO şi acţionar al grupului de companii format din societăţile Galtour SRL (agenţie de tu­rism), Dunărea SA (hoteluri şi restaurante) şi Galtour Invest ( plantaţie de viţă-de-vie). Grupul operează mai multe restaurante în Galaţi şi hotelurile Galaţi Centrum şi Danube Stars. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO