Business Travel

J’Info Tours: Turiştii care plătesc peste 2.000 de euro pe călătorii în destinaţii exotice au în medie trei vacanţe pe an în străinătate

Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours: Cererea pentru vacanţele exotice este în creştere.

Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours: Cererea pentru vacanţele exotice este în creştere.

Autor: Mirabela Tiron

12.02.2017, 12:02 846
Carmen Pavel, proprietara agenţiei de turism J’Info Tours, una dintre cele mai mari de pe piaţa locală, spune că 30% din vacanţele vândute sunt în destinaţii exotice, de pe alte continente, iar preţul se ridică la peste 2.000 de euro de persoană.
 
„În ianuarie am avut un grup de 30 de persoane care a fost două săptămâni în vacanţă în Hawaii, pachetul de 5000 de euro de persoană a inclus cazare la cinci stele la hoteluri din lanţul Hilton şi bilet avion inclus. Am avut şi turişti care au mers individual în Tahiti, într-o vacanţă de 20 de zile, pentru care au plătit 7.000 de euro“, a spus Carmen Pavel. Vacanţele  generează 38% din vânzările anuale ale agenţiei de turism, potrivit ei. Destinaţiile exotice atrag tot mai mulţi români cu venituri mari, care scot din buzunare câteva mii de euro pe o astfel de vacanţă. Zanzibar, Maldive, Seychelles, dar şi destinaţii din Thailanda, India sau Vietnam sunt câteva din destinaţiile promovate de agenţiile de turism locale.
 
Datele de la BNR arată că românii au cheltuit în ianuarie-noiembrie anul trecut 1,7 miliarde de euro pe călătorii în străinătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO