Business Travel

Lanţul hotelier Accor se uită la oraşele cu 150.000-200.000 de locuitori pentru extindere. „Discutăm şi afilieri şi construcţia de la zero“

Frank Reul, area general manager al Accor:

Vedem că în România 85-90% din hoteluri nu sunt sub branduri internaţionale, în timp ce în ţările mai mature aceste procente coboară până la 40-50%.

Frank Reul, area general manager al Accor: Vedem că în România 85-90% din hoteluri nu sunt sub branduri internaţionale, în timp ce în ţările mai mature aceste procente coboară până la 40-50%.

Autor: Mădălina Panaete

27.05.2015, 08:30 796

Sub brandurile Ibis, Pullman, Novotel şi Mercure, grupul hotelier operează şapte hoteluri pe piaţa locală cu 1.334 de camere. Doar hotelul Novotel din Bucureşti este deţinut de grupul Accor, celelalte unităţi au alţi proprietari şi sunt operate prin contract de management.

Frank Reul, managerul belgian care a preluat la începutul aces­tui an conducerea operaţiunilor lanţului hotelier francez Accor din România, Macedonia şi Bulgaria, spune că mai este loc pentru dezvoltarea de noi hoteluri în România şi se uită în special în oraşele cu peste 150-200 de mii de locuitori.

„Pentru moment caut potenţiali parte­neri pentru a dezvolta noi hoteluri. În România există oraşe cu mai mult de 150.000-200.000 de locuritori unde sunt prezente companii internaţionale, dar pentru moment nu mă uit la un oraş în particular. Dezvoltarea de noi hoteluri este în general un proiect pe termen mediu, dar sunt încrezător că în următorii 2-3 ani vom semna o serie de parteneriate în regiune, inclusiv în România“, a declarat Frank Reul, area general manager al Accor, res­pon­sabil pentru România, Bulgaria şi Macedonia. El este primul manager numit de grupul Accor pentru a avea grijă de toate hotelurile din această regiune, funcţia de area general manager pentru România, Bulgaria şi Macedonia fiind nou creată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO