Business Travel

Ministerul Turismului a retras licenţa agenţiei Fun Trip, care nu a mai putut onora vacanţele clienţilor şi şi-a cerut insolvenţa

Ministerul Turismului a retras licenţa agenţiei Fun...

Autor: Mona Scarisoreanu

21.02.2017, 15:49 93

"Reprezentanţii Direcţiei Generale Autorizare şi Control Turism din cadrul Ministerului Turismului au efectuat în data de 01.02.2017 un control la sediul Agenţiei de turism Funtrip.World, în strada Maiorului, nr.16, sector 2, Bucureşti. La controlul efectuat, s-a constatat ca agenţia de turism nu mai funcţionează la sediul pentru care s-a emis licenţa de turism, drept urmare a fost întocmită Nota de constatare nr.1565/01.02.2017. După 15 zile de la data primirii notificării prin scrisoare recomandată, licenţa de turism se retrage din oficiu. Notificarea a fost transmisă către S.C. Funtrip S.R.L în data de 03.02.2017. Menţionăm, de asemenea, că termenul de 15 zile amintit curge de la data de livrare a poştei (ex: livrat, destinatar negăsit la adresă, refuz primire etc.), care, în acest caz a fost 6 februarie a.c", se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.

Până în prezent au fost primite la Ministerul Turismului un număr de 31 sesizări din partea turiştilor cu privire la neprestarea serviciilor turistice de către agenţie.

De asemenea, compania Omniasig, asiguratorul agenţiei de turism Fun Trip, a precizat, pentru MEDIAFAX, că a primit până vineri 88 de cereri de despăgubire.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO