Business Travel

O familie de medici vinde un hotel cu spa de pe Valea Prahovei cu 1,5 mil. €

Bali Spa din Cornu are 15 camere, un restaurant, sală de conferinţă, o piscină şi un centru spa

Bali Spa din Cornu are 15 camere, un restaurant, sală de conferinţă, o piscină şi un centru spa

Autor: Mădălina Panaete

24.01.2017, 00:05 2143

ProEstetica Sana, companie controlată de familia de medici Jianu şi de un antreprenor olandez, vinde ho­te­lul de patru stele Bali Spa din Cornu (jud. Prahova), conform datelor de pe site-ul hotelsforsale.ro.

Preţul de vân­zare al hotelului este de 1,5 mil. euro.

„Este adevărat că actionariatul ProEstetica Sana a hotărât să vindem Bali Spa Cornu, care împlineşte 10 ani şi a devenit un brand cunoscut tuturor şi profitabil, tocmai acum când există programe europene care se potrivesc perfect extinderii acestui tip de business. De aici însă a pornit şi decizia. Acţionarul olandez doreşte să se retragă la pensie şi nu ar vrea să mai ia parte la un proiect de extindere, iar ac­ţio­narii români, deşi consideră că este un moment bun pentru dezvol­tarea businessului, sunt  în acelasi timp me­dici foarte ocupaţi la spitalul lor privat şi nu pot să se ocupe singuri în conti­nuare de businessul de la Cornu“, a explicat Ştefan Jianu, general mana­ger al Bali Spa. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO