ANTREPRENORI LOCALI

Octavian Lazăr, Caro Hotels: Vrem să renovăm toate camerele, piaţa hotelieră s-a dezmorţit

16 mar 2016 Autor: Mirabela Tiron

Octavian Lazăr, acţionarul majoritar al com­plexului hotelier Caro Hotels de pe strada Barbu Văcărescu, în zona de nord a Bu­cu­reştiului, cu afaceri de 4 milioane de euro, spune că în acest an plănuieşte să înceapă renovarea camerelor având în vedere că piaţa hotelieră s-a dezmorţit, iar cererea pentru cazare este în creştere.
 
„Acum, când merg la întâlniri sau eve­n­i­mente, văd manageri de hoteluri zâmbind, este un semn că au căpătat încredere şi că piaţa ho­te­lieră a ieşit din criză. În urmă cu doi ani şi jumă­tate nu prea mai vedeai manageri zâmbind. Pe­rioa­da neagră a trecut, acum ne gândim la in­vestiţii“, a declarat pentru ZF Octavian Lazăr.  

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 16.03.2016

 
Cuvinte cheie:
piata
, crestere
, renovare
, cazare
, cerere
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide