Business Travel

Ryanair: În ianuarie românii îşi rezervă zborurile pentru vară, vom creşte numărul promoţiilor, competiţia este bună pentru consumator

Ryanair targe­tează pe piaţa românească 2,55 milioane de pasageri pentru anul fiscal 2018

Ryanair targe­tează pe piaţa românească 2,55 milioane de pasageri pentru anul fiscal 2018

Autor: Mirabela Tiron

06.01.2017, 00:05 448
Avioanele gigantului low-cost Ryanair au zburat anul trecut cu 94% din locuri ocupate în medie pe rutele din şi înspre România, faţă de 93% anul anterior, în condiţiile în care capacitatea de zbor a fost de două ori mai mare, potrivit oficialilor companiei.
 
„În acest an, vrem să reducem în medie costul biletelor cu 15%, avem cele mai mici costuri de operare şi un trafic mare, de 119 milioane de pasa­geri la nivel internaţional“, a declarat pentru ZF Denis Barabas, director exe­cutiv de marketing şi vânzări pe Europa Centrală şi de Est. Oficialul companiei nu a făcut publice datele legate de tra­ficul de pasageri pe anul trecut pentru piaţa locală.
 
Transportatorul a început anul cu o serie de promoţii la biletele de avion pentru a stimula cererea pentru călă­torii. În ianuarie, cele mai multe rezervări sunt pentru zborurile din orarul de vară al companiei, potrivit lui. „Luna acesta vom anunţa şi orarul zborurilor de iarnă (...) Va creşte numărul promoţiilor pe care le facem, competiţia este bună pentru con­sumator“.
 
Anul acesta transportatorul low-cost va opera zboruri pe 13 rute din Bucureşti, pe 7 rute din Timişoara, două rute din Oradea şi una din Craiova. Pentru anul acesta compania a anunţat rute noi din Bucureşti-Palermo din 28 mar­tie, Oradea-Milano Bergamo din 29 mar­tie şi Oradea-Barcelona din 26 martie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO