Business Travel

Ryanair pune Oradea pe harta zborurilor cu două rute şi trafic estimat la 60.000 de pasageri

Ryanair pune Oradea pe harta zborurilor cu două rute şi...

Autor: Mirabela Tiron

21.09.2016, 00:05 1326

Ryanair, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa, va lansa din martie anul viitor zboruri de pe aeroportul din Oradea spre Barcelona Girona (de două ori pe săptămână) şi Milano Bergamo (de două ori pe săptă­mână), curse ce vor aduce 60.000 pasageri transportatorului.

Oradea este al patrulea aeroport din ţară de pe care operează Ryanair. Compania aeriană a scos la vânzare bilete la preţ promoţional de circa 20 de euro. „Rutele noastre către Barcelona Girona şi Milano Bergamo sunt alegerea pentru călătorii business şi de agrement. La sfârşitul lunii octombrie inaugurăm şi baza noastră din Bucureşti“, a spus Denis Barabas, sales & marketing executive pentru România al companiei. Gigantul low-cost vrea să ajungă în acest an la peste 1,8 milioane de pasageri pe rutele pe care le operează de pe aeroporturile Henri Coandă (Otopeni), Craiova şi Timişoara, faţă de 700.000 de pasageri cât a avut anul trecut doar de pe aeroportul din Bucureşti, potrivit ultimelor declaraţii ale oficialilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO