Un antreprenor turc a preluat Prestige Tours de la fondul de investiţii GED

14 mar 2016 Autor: Bianca Dorobanţu

Mustafa Kadiroglu, proprietar al Calypso Tour: Dacă anul trecut am avut 2.500 de locuri în avion către Antalya, anul acesta avem 12.000 de locuri

Fondul spaniol de investiţii GED, care deţine grupul Happy Tour, unul dintre cele mai mari grupuri de turism din România, a vândut turoperatorul Prestige Tours către omul de afaceri turc Mustafa Kadiroglu, proprietar al Calypso Tour. Negocierile au durat patru luni, iar valoarea tranzacţiei nu a fost comunicată.
 
„Vrem să facem din Prestige Tours un turoperator important la nivel internaţional, nu doar în România. Vrem să introducem şi mai multe destinaţii şi să le diversificăm. Dacă anul trecut am avut 2.500 de locuri în avion către Antalya, anul acesta avem 12.000 de locuri“, a spus Mustafa Kadiroglu. Din grupul controlat de omul de afaceri din Turcia mai fac parte Calypso Tours, Casio Air şi Sultan Cargo.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 14.03.2016

 
Cuvinte cheie:
Prestige Tours
, antreprenori
, fond de investitii
, preluare
, refuz
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide