Campioni in Business

Campionii în Business din Moldova vor fi premiaţi marţi, 21 octombrie, la Iaşi

Campionii în Business din Moldova vor fi premiaţi...

Autor: Luciana Georgescu

20.10.2014, 10:50 335

Campionii în Business din Moldova - cele mai puternice companii româneşti din regiune - vor fi premiaţi marţi, 21 octombrie la Iaşi, în funcţie de evoluţia cifrei de afaceri, a profitului net, a numărului de angajaţi şi a solidităţii afacerii, în cadrul proiectului „Campioni în business“. 

Anul trecut nouă companii deţinute de antreprenori români din regiunea Moldovei au primit titlul de „campioni în business“. Astfel, Killer Suceava (procesare carne), Electric Plus Bacău (producţie şi montaj tâmplărie PVC), Vanbet Vaslui (producţie ouă de consum), Dedeman Bacău (retail bricolaj), Aerostar Bacău (industria pentru aviaţie şi apărare), Mairon Galaţi (producţie, procesare şi distribuţie produse metalurgice), Safir Vaslui (procesare şi distribuţie carne de pui), Popasu Trebeş Bacău (comerţ cu cereale) şi Rom Trading Company Iaşi (producător de carne de pasăre) au fost răsplătite cu titlul de „campioni“ pentru performanţa financiară realizată în 2012 faţă de anul precedent.

Proiectul „Campioni în business“, realizat de Ziarul Financiar alături de fondul de investiţii Enterprise Investors, BCR, cea mai mare bancă locală, firma de audit şi con­sul­tanţă PwC şi fundaţia Triple Helix, îi premiază pe antreprenori pentru performanţa în busi­ness, aducând pe aceeaşi scenă antre­prenorii din Moldova, Banat, Transilvania şi Muntenia, pentru a le răsplăti performanţa în afaceri.

Aflat la cea de-a şaptea ediţie, programul a identificat anul acesta un număr de 28 de antreprenori din toată ţara, care au beneficiat de cea mai cea mai mare creştere a cifrei de afaceri, a profitului net şi a numărului de angajaţi. Până în prezent au fost premiate companii din regiunea Transilvania şi Banat, iar ultima gală va avea loc pe 3 noiembrie la Bucureşti. Programul selectează doar companiile deţinute de antreprenori, profitabile, cu peste 10 salariaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO