Catalogul Francizelor din Romania 2015

 

 

Catalogul francizelor, realizat de Ziarul Financiar în parteneriat cu compania de consultanţă Inventure Franchise Consulting, se afla la cea de-a doua editie si vrea să aducă în atenţie o piaţă de peste 1,6 mld. euro, care cuprinde sute de afaceri şi mii de unităţi despre care însă nu se cunosc foarte multe informaţii.

Acest catalog este o radiografie in care sunt prezentate date statistice, poveşti de business nespuse şi idei de business  antreprenorilor în căutare de investiţii. Cata­logul vrea să fie un punct de pornire în explorarea acestei pieţe atât pentru proprietarii de businessuri care caută inspiraţie pentru expansiunea viitoare, cât şi pentru antreprenorii care vor să facă primii paşi în business, însă nu vor să o ia de la zero, ci vor să dezvolte un brand deja existent, care se bucură de un capital de imagine şi de o bază de clienţi fideli.

Acest catalog dezvăluie cele peste 300 de concepte de franciză existente astăzi în România şi prezintă mai pe larg peste 100 de poveşti de business care îşi scriu istoria şi îşi expun planurile de viitor.

Investitorii interesaţi să se implice într-un business deja testat local sau internaţional pot alege între afaceri în retail, HoReCa, servicii sau auto, iar afacerile în căutare de francizaţi pot înţelege mai bine piaţa locală.

Catalogul Francizelor 2015 poate fi citit gratuit aici.

 

Catalogul poate fi comandat completand formularul de mai jos.

In cazul comenzilor plasate pe site, editiile print sunt valabile in limita stocului disponibil. In cazul in care stocul se epuizeaza va fi livrata editia electronica.
Taxele de livrare ale editiilor print vor cadea in sarcina cumparatorului.

Pret: 50 lei (TVA inclus)
 


AFACERI DE LA ZERO