Companii

3Pillar Global inaugurează la Iaşi al treilea centru de dezvoltare din România

3Pillar Global inaugurează la Iaşi al treilea centru de...

Autor: Dorin Oancea, Mediafax

06.09.2017, 10:27 586

Centrul de dezvoltare din Iaşi este un pas strategic, pregătit mai bine de un an, pecizează compania într-un comunicat. Capitala Moldovei a fost în concurenţă cu alte centre, inclusiv Bucureşti, dar şi oraşe din străinătate. Factori determinanţi pentru alegere au fost indicatorii specifici oraşului Iaşi - existenţa unui centru universitar important şi a unui număr mare de absolvenţi cu studii în IT, nivelul de calificare a specialiştilor IT şi disponibilitatea acestora pe piaţa muncii, posibilităţile de extindere a operaţiunilor şi infrastructura oraşului. “Iaşi s-a dovedit a fi alegerea ideală pentru noi, obiectivul nostru fiind de a replica succesul pe care l-am avut până acum cu centre deja deschise în Cluj-Napoca şi Timişoara. La fel ca celelalte două oraşe unde operăm cu succes în România, Iaşi este un oraş dinamic care reuşeşte să atragă talente de top cu abilităţi tehnice deosebite”, spune David DeWolf, CEO-ul companiei.

Biroul situat în ansamblul Moldova Business Center va găzdui aproximativ 50 de ingineri şi specialişti IT până la finalul acestui an. După modelul birourilor din Cluj-Napoca şi Timişoara, 3Pillar Global ia în considerare extinderea suprafeţei închiriate în centrul din Iaşi pentru a ajunge la cel puţin 100 de angajaţi.

Activitatea 3Pillar Global în România a început în 2009. 3Pillar Global Romania face parte dintr-o organizaţie globală cu operaţiuni pe trei continente şi 800 de angajaţi.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO