Acţionarii Fratelli au luat 2.200 mp în proiectul de birouri Timpuri Noi Square unde vor aduce patru concepte din zona HoReCa. „Conceptul work&play, tendinţă observată pe pieţele mature din regiune, vine şi la noi.“

4 apr 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Grupul Fratelli, controlat de patru antreprenori români, va deschide patru con­cepte din zona de HoReCa (hote­luri, restaurante, baruri, cafenele) în ca­drul proiectului de birouri Timpuri Noi Square dezvoltat de Vastint România.

Acţionarii Fratelli au închiriat un spaţiu de 2.200 de metri pătraţi în zona de retail a ansamblului mixt Timpuri Noi Square, dintre care 600 de metri pătraţi de terase în zonele publice din plaza şi esplanada.

Printre brandurile pe care acţionarii Fratelli le vor aduce în zona Timpuri Noi se numără Biutiful Downtown şi Fratellini Bistro.

Ambele concepte vor fi amplasate în Timpuri Noi Offices 1, ocupând întreaga zonă comercială de la parter, mezanin şi din plaza, în timp ce conceptul cantină va fi găzduit în Timpuri Noi Offices 2. Aceasta este prima mutare a acţionarilor Fratelli către zona de sud a Capitalei, în condiţiile în care „graniţa“ pe zona de HoReCa era trasată de Centrul Vechi.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.04.2017

 
Cuvinte cheie:
Fratelli
, birouri
, Timpuri Noi Square
, concept
, HoReCa
, bistro
, cafenea
, restaurant
, work&play
, spatiu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide