Companii

Acţionarii Nissa iau în calcul o investiţie de 2 mil. euro într-o fabrică la Craiova

Acţionarii Nissa iau în calcul o investiţie de 2 mil....

Autor: Simona Tatu

25.07.2017, 00:07 2063

Brandul de modă Nissa, un business românesc de familie, ar putea fi produs într-o fabrică ridicată de la zero în Craiova în urma unei investiţii de 2 milioane de euro care ar crea şi 150 de locuri de muncă, potrivit infor­ma­ţiilor furnizate de reprezentanţii Parcului Industrial High-Tech din Craiova.

În prezent, compania Demiuma Comimpex, care ope­rează businessul Nissa, are un spaţiu de producţie si­tuat în cardul Parcului Industrial Electronica din Bucureşti.

Pentru a realiza noua fabrică din Craiova, compania a în­chi­riat o suprafaţă de 7.764 mp, conform datelor furni­zate de reprezentanţii parcului industrial. Reprezentanţii Nissa nu au răspuns până la închiderea ediţiei la soli­citarea ZF privind acest proiect.

Compania Demiuma Comimpex este controlată de Denisa Radian cu 40% din acţiuni şi de Maria Niţă şi Oana Niţă, ambele cu 29,7% din titluri, potrivit datelor de la Registrul Comerţului.

Brandul Nissa deţine 15 magazine fizice, dar brandul este prezent în peste 300 de magazine multibrand din întreaga lume, conform informaţiilor de pe site-ul companiei. 

Anul trecut compania a avut afaceri de 32 mil. lei, cu 6% mai puţin faţă de 2015 şi cu 40% mai mici faţă de anul 2013, cel mai bun an al companiei, conform calculelor ZF pe baza datelor de pe site-ul Ministrului Finanţelor. Compania a raportat un profit net de 853.000 de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO