Companii

Acţionarii Romgermed au extins policlinica de lângă spitalul privat Saint Lukas din Bucureşti. "Acum ne uităm să cum­părăm noi cli­nici şi labo­ra­toare."

Reţeaua Romgermed este prezentă pe piaţa  locală din 1999 şi s-a dezvoltat pe nişa laboratoarelor şi a clinicilor private.

Reţeaua Romgermed este prezentă pe piaţa locală din 1999 şi s-a dezvoltat pe nişa laboratoarelor şi a clinicilor private.

Autor: Mirabela Tiron

09.05.2017, 00:06 1656

Dorian Sam Schwartz, cel care controlează operatorul, a finalizat o investiţie de 250.000 euro.

Operatorul de servicii medicale private Romgermed, controlat de Dorian Sam Schwartz, a finalizat o investiţie de 250.000 de euro în extinderea policlinicii de lângă spitalul Saint Lukas de pe Calea Plevnei pe care îl controlează. „Policlinica a ajuns la 42 de cabinete, avem toate specialităţile. Acum ne uităm să cum­părăm noi cli­nici şi labo­ra­toare, după ce anul trecut am deschis un laborator propriu şi am preluat o clinică şi un laborator”, a declarat Dorian Sam Schwartz pen­tru ZF. Antre­pre­norul anunţa anul trecut că va deschide secţia de spitalizare de zi în cadrul spitalului Saint Lukas de pe Calea Plevnei. „Încă aşteptăm aprobarea de la Minis­terul Sănătăţii, durează mult obţinerea autorizaţiei. În România este loc de dezvoltare de laboratoare, clinici şi spitale private. Un sistem medical complet trebuie să ofere servicii de analize de laborator, consultaţii, spitalizare. Avem statul care se ocupă de asta, dar dacă statul dă rateu?”, a spus el. Deşi jucătorii privaţi din sănătate reuşesc să îşi extindă afacerile, sistemul public de sănătate continuă să se confrunte cu un deficit major de investiţii, dar şi un deficit al medicilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO