Companii

Acţionarii Sema Parc mai au „pe planşă“ 80.000 mp de birouri în vestul Capitalei

Parcul de afaceri Sema Office se află în construcţie în diverse faze

Parcul de afaceri Sema Office se află în construcţie în diverse faze

Autor: Roxana Rosu

07.11.2017, 00:03 688

În 2018, River Development intenţionează demararea fazei Sema Office II de 60.000 mp birouri clasă A, lângă cele de pe Splaiul Independenţei, şi livrarea în zona Politehnicii a proiectului The Light, de 21.000 mp închiriabili.

River Development, com­pania care administrează şi dez­voltă proiectele imobiliare din cadrul parcului de afaceri Sema Office şi parcul industrial Sema Parc, a atras trei noi chiriaşi în acest an, Mega Image, Praktiker şi Studio Moderna, ultimele două companii anunţând că îşi vor muta sediile centrale în noile spaţii închiriate. Sema Park este controlat de omul de afa­ceri Ion Radulea.

Mega Image a închiriat un spaţiu de 705 mp în Sema Parc şi a inaugurat noul magazin pe 18 oc­tombrie.

Magazinul se adre­sea­ză celor circa 6.000 de salariaţi care lucrea­ză în cadrul parcului in­dustrial Sema Parc, cât şi în noile clădiri de bi­rouri de clasa A Sema Office. Praktiker a închiriat 1.200 mp de bi­rouri de clasă A în clă­di­rea Bru­xelles, pentru muta­rea se­diului central din comuna Voluntari.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO