Antreprenori locali

Adeplast: Şantierele din Bacău, Galaţi sau Sibiu vin puternic din urmă

12 iul 2016 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Bucureştiul concentrează cele mai multe lucrări de termoizolaţii, însă contrastul este foarte mare faţă de oraşele mici şi medii din ţară, spune Marcel Bărbuţ, proprietarul producătorului de materiale de construcţii AdePlast. În primul semestru, compania a realizat o creştere de 137% la export pe termosistem.

„Bucureştiul este campion la termoizolaţii şi este firesc. Însă sunt foarte multe oraşe în ţară unde astfel de lucrări nu s-au realizat deloc până acum. Şi aici ne referim la oraşe mici şi medii, unde blocurile nu au suferit nicio intervenţie de 40-50 de ani, reabilitările devenind deja stringente. Este un moment extrem de propice pentru ca administraţiile locale să îşi dea mâna cu asociaţiile de locatari şi cu cetăţenii pentru a se face ceva consistent în acest sens, mai ales că alegerile s-au încheiat, iar noii edili trebuie să îşi demonstreze abilităţile pentru care au fost votaţi. Fondurile chiar nu mai sunt o problemă, iar produse de calitate la preţuri corecte pot fi accesate direct de la producătorii români“, explică Marcel Bărbuţ.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.07.2016

 
Cuvinte cheie:
bacau
, galati
, santiere
, sibiu
, vin
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide