AdePlast va construi fabrici la Craiova, Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti

4 aug 2017 Autor: Dan Straut

Compania AdePlast îşi va extinde capa­ci­tăţile de producţie deschizând facilităţi noi pe platformele industriale de la Işalniţa (lângă Craiova), Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti.

Compania AdePlast îşi va extinde capa­ci­tăţile de producţie deschizând facilităţi noi pe platformele industriale de la Işalniţa (lângă Craiova), Cluj-Napoca, Oradea şi Ploieşti.

„Am achiziţionat deja terenul de 20 de hectare şi am demarat operaţiunile necesare construcţiilor. Dezvoltarea pe care am programat-o la Craiova va fi o copie a celei de la Roman, având scopul de a deservi toată partea de sud a ţării, Bulgaria, Serbia, cât şi celelalte ţări din fosta Iugoslavie. Este luată în calcul dezvoltarea în anii următori a am­balajelor pentru piesele din producţia auto având în vedere că la distanţă mică de noi se află fabrica Ford. Estimăm că vom începe livrările în luna mai 2018“, a declarat Marcel Bărbuţ, proprietarul AdePlast.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 04.08.2017

 
Cuvinte cheie:
AdePlast
, constructie
, fabrici
, Craiova
, Cluj-Napoca
, Oradea
, Ploiesti
, productie
, Marcel Bărbuţ
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide