Companii

Adrian Pascu, Danone: Lucrăm cu ferme care îşi administrează bine sezonalitatea. Nu avem probleme iarna cu aprovizionarea cu lapte

Adrian Pascu, directorul general al Danone România

Adrian Pascu, directorul general al Danone România

Autor: Mădălina Dediu Panaete

08.12.2016, 00:03 128
Adrian Pascu, directorul general al Danone România, spune că, în ge­neral, compania pe care o conduce lu­crează cu ferme care îşi administrează bine se­zo­na­litatea, prin infrastructură - gra­jduri puse la punct şi furaje bine controlate - astfel încât producătorul nu are pro­bleme cu aprovizionarea cu lapte iarna.

„Nu ne confruntăm cu astfel de probleme, poate cel mult câteva zile pe an, când e posibil ca ninsorile să îngre­uneze colectarea laptelui de la ferme”, a de­clarat managerul care conduce businessul producătorului de iaurturi Danone din România, Bulgaria şi ţările adriatice.

Din această funcţie, managerul con­duce operaţiunile Danone România, o companie cu afaceri de 484 mil. lei anul trecut, dar coordonează şi echipele de mana­gement ale Danone din Bulgaria, Moldova şi ţările adriatice. Adrian Pascu a preluat conducerea companiei în luna august a anului trecut, fiind pri­mul român numit la conducerea sub­sidiarei locale a celui mai mare pro­ducător de iaurturi.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO