Companii

AEM Timişoara a ajuns să măsoare consumul de gaze din Italia şi Franţa

AEM Timişoara a ajuns să măsoare consumul de gaze din...

Autor: Roxana Petrescu

18.07.2016, 00:07 1124

Pentru a respecta comenzile primite anul trecut, AEM Timişoara, companie specializată în proiectarea şi pro­ducţia de aparate de măsurare pentru energia electrică şi gaze, a angajat mai bine de 270 de oameni, misiunea fiind tot mai dificilă în contextul în care candidaţii sunt din ce în ce mai slab pregătiţi, chiar dacă au studii superioare.

„În ultimii ani, printre aspectele de bază pe care AEM s-a focalizat au fost dezvoltarea şi promovarea produselor pentru pieţele ex­terne, în special cele euro­pene. Eforturile şi re­sur­sele in­vestite de com­pania noas­tră s-au con­cre­tizat în lici­taţii im­portante câştigate pe pieţe extrem de com­petitive. Astfel, am reuşit să creş­tem sem­nificativ vo­lu­mele contoa­re­lor de gaz livrate în Franţa (clasice şi smart) şi Italia (smart)“, spune Călin Moica (foto stânga), direc­tor de strate­gie în cadrul AEM Timişoara.

Compania şi-a început activitatea în 1970, iar la finalul anilor '90 controlul firmei a fost preluat de Luxten Lighting, entitate cunoscută mai ales pentru contractele de iluminat public semnate cu unele dintre cele mai mari oraşe din ţară, inclusiv Bucureştiul.

Luxten Lighting este controlată de oamenii de afaceri Claudiu Nicolae Rădulescu, Ionel Pepenică şi Olimpia Moica, unele dintre cele mai discrete prezenţe din mediul de business local. De altfel, Olimpia Moica este şi directorul general al AEM Timişoara.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO