Companii

Aeroportul din Cluj suplimentează zborurile spre Forli

Aeroportul din Cluj suplimentează zborurile spre Forli

Autor: Laurentiu Cotu

05.03.2013, 13:11 471

Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca a suplimentat numărul zborurilor săptămânale spre destinaţia Forli, Italia. Astfel, în prezent de la Cluj-Napoca se operează 4 frecvenţe saptamânal spre destinaţia Forli, în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică, conform unui comunicat emis de Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca. Noua frecvenţă este operată de compania aeriană Wizz Air în ziua de luni a săptămânii.

Compania aeriană low cost Wizz Air a transportat în 2012 peste 12 milioane de pasageri la nivel internaţional, în creştere cu 12% faţă de 2011, iar traficul din şi spre România a totalizat 2,76 milioane de pasageri, similar cu cel din anul precedent. Wizz Air şi-a dezvoltat anul trecut reţeaua de transport de la 203 la mai mult de 250 de rute, extinzându-şi operaţiunile în 29 de ţări prin operarea de zboruri şi către Georgia, Israel, Slovenia şi Elveţia. Wizz Air are în plan să achiziţioneze noi aeronave în 2013 şi să crească numărul de pasageri transportaţi la 13,5 milioane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO