Companii

O afacere de familie a făcut 8 mil. lei din restaurarea imobilelor vechi din Bucureşti: Cel mai adesea lucrăm cu investitori privaţi care fie renovează casa în interes personal, fie pregătesc imobilul pentru a-l transforma apoi în sediu de birouri, propriu sau spre închiriere

Casa boierească de pe str. Nicolae Turnescu este în prezent spaţiu pentru birouri

Casa boierească de pe str. Nicolae Turnescu este în prezent spaţiu pentru birouri

Autor: Alina-Elena Vasiliu

29.03.2017, 00:05 1582
Compania Vlad Group, condusă de Florin Vlad, a avut în 2015 afaceri de opt milioane de lei (1,7 mil. euro) din restaurarea caselor şi a imobilelor vechi, unele cu statut de monument. Busi­nessul este unul de familie, cu capital românesc.

„Dacă în 2001, Vlad Group a pornit cu un capital de 1.500 de dolari, în 2015 compania a avut o cifră de afaceri netă de aproape opt milioane de lei”, spune Florin Vlad, fondatorul companiei.

Din septembrie 2001 şi până în prezent, Vlad Group a restaurat peste 35 de imobile construite în perioadele ante şi interbelică, printre care Hotel Capitol, de pe Calea Victoriei, Casa Principelui Nicolae, de pe str. Dr. Nicolae Tur­nescu, sau Casa Iuliu Zane, de pe str. Silvestru.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO