Companii

Afacerile Arcom s-au prabusit in era Becali. Cum comentati?

Afacerile Arcom s-au prabusit in era Becali. Cum comentati?
21.12.2009, 23:55 119

Compania de constructii Arcom, controlata de omul de afaceriGeorge Becali, si-a redus puternic activitatea anul acesta, dincauza lipsei de contracte noi, iar cifra de afaceri a scazut depatru ori, sub 10 mil. euro, in timp ce numarul de angajati a ajunsla 77 de persoane, de sase ori mai putin ca in 2008.
Compania a fost preluata anul trecut de catre George Becali,patronul echipei de fotbal Steaua, si de atunci Arcom nu a maicastigat contracte importante pe piata constructiilor si s-afocusat doar pe proiectele imobiliare ale omului de afaceri. Insadin cauza crizei, Becali a oprit dezvoltarea proiectelor imobiliaresi Arcom a fost la un pas sa intre in insolventa.
"Compania va construi doar proiecte pentru George Becali si vomavea un nou inceput din 2010. Anul acesta am facut curatenie si amredus numarul de angajati la minimum, mai mult de atat nu putem sareducem daca vrem sa avem de unde sa crestem", a declarat pentru ZFunul dintre membrii Consiliului de Administratie al Arcom, care adorit sa-si pastreze anonimatul.
Conducerea Arcom vrea sa se reorienteze catre pietele externe, cumar fi in Emiratele Arabe Unite sau Irak.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO