Companii

Afacerile casei de expediţii IB Cargo au crescut cu 20% în T1

Afacerile casei de expediţii IB Cargo au crescut cu 20%...

Autor: Mirabela Tiron

18.04.2016, 00:06 204
Casa de expediţii IB Cargo, care livrează marfă pentru 2.000 de clienţi, a finalizat primul trimestru cu o cifră de afaceri de 21 de milioane de lei (4,8 milioane de euro), în creştere cu 20% faţă de perioada similară a anului anterior.
 
„Am depăşit prognoza de 7-8% şi cred că până la finalul anului vom ajunge la afaceri de peste 20 de milioane de euro. Am transportat volume mai mari de mărfuri din zona agricolă, precum seminţe, fertilizatori, îngrăşăminte importate de companii locale, dar şi componente auto, materiale de construcţii spre Brăila, Bacău, nu doar spre Bucureşti, Cluj şi Timişoara. Se construieşte mai mult şi în alte oraşe din ţară. Este un semnal pozitiv că lucrurile merg mai bine în piaţă“, a declarat pentru ZF Cătălin Putineanu, managing partner al IB Cargo.
 
Anul trecut, compania a înregistrat o cifră de afaceri de 19 milioane de euro, în creştere cu 31% faţă de 2014. Afacerile companiei au crescut de la 13,8 milioane de lei în 2009 la 64 de milioane de lei în 2014, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO