Companii

Afacerile din comerţul angro au crescut cu 7,6% în primele 11 luni din 2017

Afacerile din comerţul angro au crescut cu 7,6% în...

Autor: Dan Straut

16.01.2018, 09:46 61

Avansul afacerilor din comerţul angro a fost consemnat datorită creşterii comerţului cu ridicata nespecializat (+16,5%), comerţului cu ridicata specializat al altor produse (+14,2%), comerţului cu ridicata al bunurilor de consum, altele decât cele alimentare (+6,6%), comerţului cu ridicata al produselor alimentare, al băuturilor şi al tutunului (+6%), comerţului cu ridicata al produselor agricole brute şi al animalelor vii (+5,9%) şi comerţului cu ridicata al altor maşini, echipamente şi furnituri (+4,2%).

Scăderi s-au înregistrat la comerţul cu ridicata al echipamentului informatic şi de telecomunicaţii (-1%) şi la activităţile de intermediere în comerţul cu ridicata (-0,7%).

În terminologia INS, cifra de afaceri reprezintă veniturile totale înregistrate de către întreprindere în perioada de referinţă, provenite atât din activitatea principală, cât şi din activităţile secundare exercitate de aceasta. Cifra de afaceri nu include TVA şi veniturile din vânzarea sau transferul de mijloace fixe.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO