Rezultate financiare 2014

Afacerile Farmexim s-au majorat cu 15%, dar profitul s-a resimţit după mutarea într-un sediu nou

7 mai 2015 Autor: Ioana David

Distribuitorul de medicamente Farmexim Bucureşti, controlat de antreprenorul Ovidiu Buluc, a înregistrat o cifră de afaceri de 1,47 mld. lei în 2014, în creştere cu 15% comparativ cu anul anterior.
 
Farmexim este unul dintre principalii jucători din distribuţia farma, domeniu ţinut în şah anul acesta de reducerea preţurilor la medicamente.
 
Potrivit companiei, rezultatele în creştere au fost efectul investiţiilor într-un nou centru logistic în comuna Baloteşti. Programul de investiţii a  demarat în 2012 şi s-a finalizat anul trecut cu un sediu nou şi un centru logistic.
 
„Conceptul (...) a condus la creşterea eficienţei operaţiunilor din depozit şi, implicit, la creşterea cifrei de afaceri cu 15% în 2014 faţă de 2013“, au spus reprezentanţii companiei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 07.05.2015

 
Cuvinte cheie:
sediu
, majorare
, mutare
, Farmexim
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide