Companii

Afacerile grupului de companii Electroprecizia au crescut cu 28% în S1

Adrian Secelean, preşe­din­tele consiliului de administraţie şi director general al Electro­pre­cizia.

Adrian Secelean, preşe­din­tele consiliului de administraţie şi director general al Electro­pre­cizia.

Autor: Laurentiu Cotu

13.09.2016, 00:04 156

Grupul de companii Electroprecizia, cu afaceri în pro­duc­ţia de motoare, transformatoare electrice, echipamente auto şi trans­portul de mărfuri, a avut în primul semestru o cifră de afa­ceri consolidată de 65,8 mil. lei (aproximativ 14,7 mil. euro), mai mult cu 28% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut.

Electroprecizia Holding şi-a bugetat pentru acest an afaceri totale de 164,4 mil. lei (36,6 mil. euro). Electro­precizia SA Săcele (simbol bursier ELZY), listată pe piaţa alternativă AeRO şi compania holding a grupului Electro­precizia care numără în total nouă firme, a realizat în pri­mele şase luni o cifră de afaceri de peste 6,9 mil. lei (1,5 mil. euro).

„Piaţa a avut un trend crescător pe toate segmentele pe care activăm, iar această evoluţie credem că se va menţine şi în semestru al doilea, cu o creştere mai accentuată în sectorul ser­viciilor. Estimăm o îmbunătăţire a gradului de utilizare a ac­ti­velor imobilizate din parcul industrial Electro­precizia, prin dina­mizarea firmelor care intenţio­nează să facă mutări“, a decla­rat pentru ZF Transilvania Adrian Secelean, preşe­din­tele consiliului de administraţie şi director general al Electro­pre­cizia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO