Companii

Agenţia Paralela 45 estimează pentru acest an afaceri de 50 milioane euro

Agenţia Paralela 45 estimează pentru acest an afaceri...

Autor: Departamentul Eonomic

21.03.2016, 16:19 347

Anul trecut, afacerile agenţiei s-au cifrat la 43 milioane euro.

"Dacă în anii trecuţi, turiştii puteau să opteze pentru aproximativ 100 de circuite, în anul 2016 am crescut numărul acestora la peste 150 de circuite către destinaţii spectaculoase, dar mai puţin cunoscute de către români, precum Tanzania, Zanzibar, Kenya, Ghana-Togo-Benin, Uganda, Uzbekistan, Azerbaidjan şi altele", a declarat Alin Burcea, preşedintele Paralela 45.

Pe lângă charterele din Antalya sau insulele grecesti, agenţia va lansa în acest an şi singurul charter din România către Coasta Dalmată, precum şi alte chartere noi, în Algarve, cu plecare din Bucuresti, Santorini cu plecarea din Cluj şi sejur in Costa Brava cu plecarea din Iaşi.

În ultimii ani, agenţia de turism Paralela 45 a investit 250.000 de euro în tehnologie, pentru a dezvolta zona de vânzări online.

Paralela 45 are în plan să cumpere şi să deschid încă cinci agenţii proprii. Totodată,firma va investi în baza materială din staţiunea Mamaia - apartamente şi garsoniere de vacanţă.

De asemenea, Alin Burcea estimează că în acest an va fi finalizat şi proiectul imobiliar Club Lac Snagov, format din trei blocuri de locuinţe.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO