Companii

Agenţiile de turism: am supravieţuit în acest an doar datorită ofertelor speciale

Agenţiile de turism: am supravieţuit în acest an doar datorită ofertelor speciale
05.09.2010, 12:24 25

Agenţiile de turism au supravieţuit în acest an, în contextulreducerii salariilor bugetarilor cu 25%, al creşterii TVA şi allipsei totale a promovării, doar datorită ofertelor speciale făcutede hotelurile din ţară şi străinătate, a declarat Alin Burcea,prim-vicepreşedintele ANAT, citat de Mediafax.

"Am reuşit să ne acoperim cheltuielile doar datorită ofertelorspeciale ale hotelurilor din străinătate, care au dat nişte preţuriextraordinare, şi al programelor interne de genul înscrierilortimpurii sau al zilelor gratuite oferite de hoteluri", a spusBurcea, care este şi proprietarul agenţiei de turism Paralela45.

El a adăugat că în acest an, agenţia pe care o conduce a dublatnumărul turiştilor români în Antalya, de la 3.500 la circa 7.000 şia înregistrat o creştere de 50% pentru staţiunile din Bulgaria, pefondul reducerii tarifelor.

Totodată, activitatea agenţiilor pe segmentul turismului intern nua scăzut în acest an datorită unor oferte de genul "înscrieritimpurii" sau "plăteşti cinci nopţi şi stai şapte". Citiţi mai multdespre activitatea agenţiilor de turism anul acesta pe www.mediafax.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO