Companii

Alexandru Găvozdea, şeful arhitecţilor din România: Creşterea tarifelor de parcare e un lucru bun, dar şi transportul în comun trebuie îmbunătăţit. Trebuie o alternativă viabilă

Alexandru Găvozdea a preluat funcţia de şef al Ordinului Arhitecţilor din România la începutul lunii iulie.

Alexandru Găvozdea a preluat funcţia de şef al Ordinului Arhitecţilor din România la începutul lunii iulie.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.09.2018, 00:00 341

♦ În luna iulie, primarul Bucureştiului Gabriela Firea a spus că a semnat un contract pentru achiziţia a 400 de autobuze, din care primele 100 ar trebui livrate începând cu luna octombrie 2018, iar restul anul viitor ♦ De la 1 iulie, în Capitală au intrat în vigoare noi tarife pentru locurile de parcare în funcţie de zonă.

Creşterea tarifelor pentru parcare este o soluţie bună pentru fluidizarea traficului din Bucureşti, este de părere Alexan­dru Găvozdea, pre­şedintele Ordi­nului Arhitecţilor din România, într-o perioadă în care bucureştenii se plâng din ce în ce mai des de traficul con­gestionat şi de orele pierdute zilnic în maşinile personale sau în transportul în comun.

„Creşterea tarifului de parcare în centrul Bucureştiului mi se pare un lucru foarte bun. Neexistând locuri de parcare gratuite sau ieftine în centrul oraşului, mă voi gândi de două ori dacă îmi permit să iau maşina să o las opt ore în centru în timpul zilei şi poate voi veni cu transportul în comun la serviciu. În acelaşi timp, transportul în comun ar trebui îmbunătăţit, trebuie să-i oferi o alternativă viabilă cetăţeanului“, spune Alexandru Găvozdea.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO