Companii

Alin Cocoş ridică pe Lipscani o clădire pentru un magazin de fashion

Alin Cocoş ridică pe Lipscani o clădire pentru un magazin de fashion

Imobilul se află la jumătatea străzii Lipscani, în centrul vechi al Capitalei. Foto Andreea Alexandru

Autor: Cristi Moga

07.11.2012, 00:07 3717

Alin Cocoş (25 de ani), fiul lui Dorin Cocoş, soţul Elenei Udrea, a construit în toamna acestui an structura unei clădiri cu două etaje şi o suprafaţă de 1.800 de metri pătraţi pe strada Lipscani din Bucureşti, pentru care negociază un contract de închiriere cu un jucător important din piaţa de fashion, afirmă jucătorii din piaţa de retail.

Firmele de construcţii Apolodor şi D&G Profil au lucrat în ultimele luni "la foc automat" la clădirea care ar trebui finalizată în vara anului viitor. Imobilul se află la jumătatea străzii Lipscani, în centrul vechi al Capitalei, o zonă care în ultimii ani a cunoscut o dezvoltare spectaculoasă pe segmentul de restaurante şi cafenele, dar în care retailerii nu au găsit spaţii potrivite pentru magazine de mari dimensiuni.

"Toţi jucătorii mari din fashion se uită spre centrul vechi, iar Lipscani 30-34 (adresa la care se află clădirea lui Cocoş - n.red.) este una dintre puţinele clădiri ce pot oferi spaţii mari pe etaj şi o compartimentare potrivită, fiind o construcţie de la zero", spune un consultant în retail.

Chiriile în zonă pornesc de la circa 30 de euro/mp şi pot depăşi 70 de euro/mp pentru spaţiile de circa 100 mp, astfel că veniturile din închirierea imobilului s-ar putea ridica la peste 600.000 de euro anual. Alin Cocoş nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei.

Citiţi articolul integral pe www.zfcorporate.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO