Companii

Alka Trading şi-a majorat capitalul cu 9 mil. € după absorbţia unei companii din grup

Ady Hirsch, CEO al grupului Alka: La începutul anului procesul de fuziune a companiilor Alka Pro şi Alka Trading Co a fost finalizat.

Ady Hirsch, CEO al grupului Alka: La începutul anului procesul de fuziune a companiilor Alka Pro şi Alka Trading Co a fost finalizat.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

18.04.2014, 00:06 1210
Alka Trading Co, cea mai mare com­panie din grupul Alka, cu activi­tate în industria dulciurilor şi a cafelei, a primit un plus de 40,3 mil. lei (circa 9 mil. euro) la capitalul social ca urmare a absorbţiei unei companii din grup, con­form datelor de la Registrul Co­mer­ţului şi de la companie.
 
În a doua parte a anului trecut grupul a luat decizia ca întreprinderile Alka Pro şi The House Expresso Bar (care opera magazinul de la poarta fa­brici Alka ) din acelaşi grup să fie absorbite de societatea Alka Trading Co, conform informaţiilor apărute în Moni­torul Oficial.
 
„La începutul anului procesul de fu­ziune a companiilor Alka Pro şi Alka Trading Co a fost finalizat. Ast­fel, Alka Pro a dispărut, iar sursa in­fu­ziei de capital care se poate obser­va la Alka Trading vine ca urmare a acestui pro­ces“, a explicat Ady Hirsch, CEO al grupului Alka, din care fac parte com­paniile Alka Co ( cea care pro­duce) şi Alka Trading Co ( cea care dis­tribuie produsele) cu un total de 500 de angajaţi. Grupul Alka, pus pe pi­cioare în 1994 de familia Krenzia şi controlat de aceasta prin firma Inter On Line Trading Group INC, înre­gis­trată în Panama, conform datelor de la Registrul Comerţului, a avut anul trecut o cifră de afaceri consolidată de 112 milioane de lei (circa 25 mil. euro).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO