Alpiq RomIndustries: Suntem în continuare în posesia licenţei pentru furnizarea de energie şi avem convingerea că ne vom păstra licenţa şi ne vom desfăşura activitatea comercială şi în viitor

15 mar 2017 Autor: Alina-Elena Vasiliu

Furnizorul de energie Alpiq RomIn­dustries este convins că Auto­ritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE) nu îi va re­trage licenţa de funcţionare, transmite compania într-un drept la replică trimis pe adresa redacţiei Ziarului Financiar.

„Contrar declaraţiei din articolul ZF publicat vineri, 10 martie 2017, ANRE nu a retras licenţa Alpiq RomIn­dustries SRL şi, prin urmare, Alpiq RomIndustries SRL este în po­sesia licenţei şi continuă să îşi des­făşoare activitatea comercială în mod obişnuit. Alpiq RomIndustries SRL are convin­ge­rea că îşi va păstra licenţa şi va con­tinua să îşi desfăşoare acti­vitatea comer­cială şi în viitor”, spune compania.

Săptămâna trecută, Autoritatea Na­ţio­nală de Reglementare în do­meniul Ener­giei (ANRE) a publicat lista titu­larilor de licenţă care nu şi-au respectat obligaţiile din contractele încheiate privind vânzarea cantităţilor de energie electrică tranzacţionate la începutul anului.

 

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 15.03.2017

 
Cuvinte cheie:
licenta
, energie
, alpiq
, activitate
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide