Companii

Alstom: România devine centru regional pentru noi

Alstom: România devine centru regional pentru noi

Autor: Radu Bostan, Andreea Neferu

13.03.2014, 00:06 417
Grupul francez Alstom, cu activităţi pe piaţa de transpor­turi şi de energie, are în plan să transforme piaţa locală în cen­tru regional şi va angaja 50 de ingineri în urmă­torii trei ani. „Piaţa din România devine pentru Alstom un centru spe­cia­lizat şi de export pentru pieţele de energie şi transport în Euro­pa de Est (...). În România avem un hub cu peste 40 de ingineri care deservesc pieţele din Europa, Africa şi Orien­tul Mijlociu. Vom continua să dezvoltăm această activitate pen­tru a ajunge la un număr de 100 de ingineri de înaltă califi­care în următorii trei ani“, a spus Gilbert Porcherot, pre­şe­dintele Alstom România.
 
Alstom este prezentă în România prin patru entităţi juridice (Alstom Infrastructure România, Alstom Transport, Alstom Grid România şi Alstom General Turbo), cu rulaje de circa 80 de milioane de euro în anul fiscal 2012-2013 (care a început la 1 aprilie 2012 şi s-a terminat la 31 martie 2013), iar peste 50% din afaceri au fost generate de divizia de transport. Reprezentantul companiei nu a oferit informaţii cu privire la estimările cifrei de afaceri pe 2014.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO