Companii

Altex deschide joi cel mai mare magazin din Timişoara, în urma unei investiţii de 5,4 milioane de euro

Altex deschide joi cel mai mare magazin din Timişoara,...

Autor: Andreea Tobias

10.06.2015, 13:02 1350

Retailerul electro - IT Altex deschide, joi, cel mai mare magazin din Timişoara, în urma unei investiţii de 5,4 milioane de euro, show-room-ul având 2.400 de metri pătraţi şi o ofertă de 15.000 de produse,  transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magazinul, de tip green field, construit pe o suprafaţă de teren de 2.400 de metri pătraţi, este amplasat în nordul oraşului, în apropierea centurii ocolitoare a Timişoarei, care face legătura apoi cu Autostrada Arad - Timişoara.

Investiţia ajunge la suma de 5,4 milioane de euro, iar în magazin există o ofertă de peste 15.000 produse.

”În anul 2008, am cumpărat terenul, apoi a urmat criza economică, iar planurile noastre au ieşit complet din peisaj. 2009-2010 a fost o perioadă dificilă din punct de vedere economic, iar un astfel de proiect nu avea sustenabilitate. Noi am avut răbdare. Construcţia efectivă a durat şase luni şi cred că Timişoara avea nevoie de acest proiect ieri. Ne cerem scuze că am întârziat”, a declarat miercuri, Dan Ostahie, directorul Altex România, în cadrul unei conferinţe de presă care a avut loc în incinta magazinului.

Noul magazin Altex care se deschide la Timişoara pune la dipoziţia clienţilor săi 30 de specialişti ce vor oferi cele sfaturi pentru achiziţionarea produsului dorit.

Produsele Anltex cumpărate din magazin vor putea fi livrate clienţilor în cel mult 24 de ore, iar comenzile online vor fi livrate în aceeaşi zi pentru clienţii din Timişoara.

În Timişoara funcţionează alte două magazine Altex, acesta fiind cel de-al treilea, iar reprezentanţii companiei spun că aici este cea mai dinamică piaţă, după Bucureşti.

Altex, deţinut de omul de afaceri Dan Ostahie, are o reţea naţională de peste 90 de magazine aflate în cele mai importante oraşe din ţară şi un magazin online.

Compania are aproximativ 2.000 de angajaţi şi conduce detaşat topul celor mai mari jucători din retailul şi distribuţia electro-IT.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO