Companii

Ambasada Statului Qatar a închiriat o nouă reşedinţă oficială în nordul Capitalei

Ambasada Statului Qatar a închiriat o nouă reşedinţă...

Autor: Roxana Rosu

11.09.2017, 11:17 724

Ambasada Statului Qatar la Bucureşti a închiriat recent o nouă reşedinţă oficială, în zona de nord a Capitalei, pe malul lacului, tranzacţia fiind intermediată de firma C&W Echinox.

Proprietatea are o suprafaţă totală de aproximativ 4.000 mp, suprafaţă construită de aproape 2.000 mp şi o deschidere de 75 mp la lac. Imobilul a fost finalizat în anul 2014 şi vila are piscină interioară, jacuzzi, saună, home cinema, living room deschis cu o suprafaţă de 150 mp, şemineu, lift, cameră frigorifică şi gradină privată de 2.800 mp.

”Am ales această proprietate pentru poziţia excelentă, accesul facil către punctele de interes ale oraşului, securitate şi confort.”, a declarat Excelenţa sa, Abdulla Nasser Abdulla Alhemaidi, Ambasadorul Statului Qatar în Romania.

Abdulla Nasser Abdulla Alhemaidi a preluat mandatul de ambasador în primăvara acestui an. Fosta reşedinţă, amplasată tot în zona rezidenţială de Nord a Bucureştiului, avea o arhitectură specifică anilor 1940 şi nu mai corespundea cerinţelor actuale din punct de vedere al amenajărilor şi facilităţilor.

„Suntem mândri să lucrăm de peste şapte ani cu Ambasada Statului Qatar la Bucureşti, atât pentru stabilirea Reşedinţei Oficiale, cât şi pentru alte solicitări. Ne bucurăm să identificăm cu fiecare mandat imobile care să corespundă perfect cerinţelor impuse de reglementările oficiale ale Ministerelor implicate în procesul de aprobare, cât şi nevoilor Ambasadorului.”, a declarat Raluca Plaviţă, Senior Broker Residential Agency C&W Echinox.

Raluca Plaviţă a intermediat şi procesul de închiriere al sediului Ambasadei Statului Qatar în zona Aviatorilor, în imediata apropiere a Ministerului Afacerilor de Externe, într-un imobil cu patru niveluri şi o suprafaţă utilă de 1,000 mp.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO