Companii

Americanii de la Azur au vândut lacuri şi vopsele de 23,5 milioane de euro în nouă luni din 2016

Americanii de la Azur au vândut lacuri şi vopsele de...

Autor: Laurentiu Cotu

25.10.2016, 00:04 281
Producătorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, subsidiară a ICC Industries INC New York, a obţinut în primele nouă luni o cifră de afaceri de aproximativ 105,7 mil. lei (23,5 mil. euro), nivel similar cu cel de anul trecut.

Compania îşi propune să încheie anul în curs cu afaceri totale de 144,4 mil. lei (circa 32 mil. euro), în creştere cu 6% faţă de anul trecut, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor transmise de companie şi a celor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Azur comercializează lacuri şi vopsele sub mărcile Roua, Evrika, Edil, brandul Qtek şi sistemul de nuanţare Natura.

„În prima jumătate a anului 2016 cererea pe piaţa produselor arhitecturale a avut o evoluţie pozitivă, înregistrându-se creşteri atât pe seg­mentul produselor pe bază de apă, cât şi al celor pe bază de solvent. Începând cu a doua jumătate a anului, piaţa a intrat pe un trend ne­gativ, care estimăm că va continua până la fina­lul lui 2016’’, a declarat pentru ZF Tran­sil­vania Zoltan Jakab, directorul general al companiei Azur.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO