Companii

Americanii de la Azur văd afaceri în creştere cu 10% la fabrica de lacuri şi vopsele din Timişoara

Americanii de la Azur văd afaceri în creştere cu 10%...

Autor: Laurentiu Cotu

01.02.2017, 00:04 225

Productorul de lacuri şi vopsele Azur din Timişoara, subsidiară a ICC Industries INC New York, a bugetat pentru acest an o cifră de afaceri de peste 149 mil. lei (aproximativ 33 mil. euro), mai mult cu 10% faţă de anul trecut, potrivit cal­culelor făcute de ZF pe baza datelor transmise de companie.

Azur a finalizat anul 2016 cu afaceri totale de 135,6 milioane de lei (30,5 milioane de euro). Producătorul de lacuri şi vopsele din Timişoara exportă în principal pe piaţa europeană, în ţări precum Germania, Franţa, Marea Britanie, Ungaria sau Albania, potrivit unor informaţii anterioare.

„Pentru anul în curs ne propunem o creştere de minimum 10% a afacerilor. Vom lansa produse noi pe piaţă, atât pe segmentul do it yourself, cât şi pe canalele tradiţionale de vânzare. Estimăm pentru acest an creşteri mari pe segmentul produselor industriale“, a declarat pentru ZF Transilvania Zoltan Jakab, directorul general al companiei Azur.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO